Alle berichten van Roos

Opening Expo “Ik wou dat ik twee hondjes was”

Hoi Mode 2,

Op zondag 10 januari om 14.00 is de opening van de expositie “Ik wou dat ik twee hondjes was” in het Veenkoloniaal Museum is Veendam. Jullie hondjes zijn op deze expositie ook te zien! Kom naar de opening om te zien hoe ze in het museum staan. Je mag familie en/of vrienden meenemen.

Tot dan! Roos

FacebooktwittermailFacebooktwittermailby feather

Boekje Twee Hondjes

Hoi Mode2,

Hopelijk hebben jullie een fijne vakantie gehad!
In februari start de expositie in Veendam waar ons project “Twee Hondjes” ook te zien is. Daarvoor maakt iedereen een spread voor het boekje: Instructies Boekje. Inleverdeadline: woensdag 9 januari om 16.30.

Bij vragen kan je Roos mailen of langskomen tijdens de les modetekenen woensdag. Zorg dan dat je je laptop mee hebt!

Tot woensdag!
Roos

FacebooktwittermailFacebooktwittermailby feather

Rooster Atelierweek

Het schooljaar gaat weer beginnen! Hopelijk zijn jullie goed uitgerust en heeft iedereen er een beetje zin in.

Mode 1 jullie starten dinsdag 4 september om 9.00 (2.67). Jullie zijn de hele atelierweek aanwezig, dat is dinsdag 4 september t/m vrijdag 7 september. Het rooster staat hieronder.

Mode 2 jullie starten dinsdag 4 september van 9.00 tot 11.00 gezamenlijk op school (2.49). Daarna zijn jullie de helft van de dagen aanwezig bij de atelierweek: Groepsindeling Atelierweek M2.

Mode 3 jullie starten maandag 3 september van 9.00 tot 12.00 op school (2.67) en beginnen dinsdag met stage.

FacebooktwittermailFacebooktwittermailby feather

Eerste schoolweek

Beste studenten,

In september starten we met het nieuwe schooljaar!

De derdejaars worden maandag 3 september om 9.00 op school verwacht. De dag erop beginnen jullie met je stage.

De tweedejaars en eerstejaars beginnen op dinsdag 4 september t/m vrijdag 7 september met de atelierweek. Het rooster hiervan verschijnt op 31 augustus op deze site. Iedereen neemt zijn naaitasje mee. Voor nieuwe studenten is deze verkrijgbaar via deze link (zelf een naaitasje samenstellen met dezelfde materialen mag ook).

Nu eerst een hele fijne zomervakantie gewenst!
Team Mode

FacebooktwittermailFacebooktwittermailby feather

jaarafsluiting & rapportuitreiking M1 + M2

Hoi Mode1 en Mode2,

Nog even en het schooljaar zit er weer op! Dit vieren we samen tijdens de jaarafsluiting met rapportuitreiking op 6 juli van 12.30 tot 14.30 bij Ni Hao Stadsparkpaviljoen. We gaan hier met zijn allen gezellig samen lunchen. We krijgen een lunch inclusief drinken. Je hoeft geen eigen bijdrage mee te nemen.

Praktische informatie:
– We verzamelen om 12.30 voor de deur
– Adres: Ni Hao Stadsparkpaviljoen, Paviljoenlaan 3 Groningen
– 2 drankjes per persoon (er wordt geen alcohol geschonken)

FacebooktwittermailFacebooktwittermailby feather

DSFW Design Contest

In oktober 2018 wordt in Groningen de Dutch Sustainable Fashion Week gehouden. Tijdens deze week is er een Fashion Contest voor modestudenten en alumni. Ontwerp een duurzame, creatieve en innovatie outfit en win een fotoshoot en de kans om een BN’er te kleden. De outfit die je indient mag een nieuwe outfit zijn die je speciaal voor de DSFW Design Contest maakt, óf werk dat je al eerder hebt gemaakt. Voor meer info zie de aanvullende informatie

Op woensdag 27 juni om 14.00 komt DSFW  langs op het Alfa-college om voorlichting over de Fashion Contest geven in lokaal 2.67. Je kan dan al je vragen stellen.

FacebooktwittermailFacebooktwittermailby feather

Draaiboek A-lijnproject

Hoi Mode 1,

In de bijlage vinden jullie het draaiboek voor het A-lijnproject. Daarin staat ook het rooster. Op de eerste dag van het project krijgen jullie het boekje weer uitgedeeld.

Locatie: SCN, Travertijnstraat 6, Groningen

A-lijn draaiboek

FacebooktwittermailFacebooktwittermailby feather

Excursie Tilburg

Hoi Mode 2,

Vrijdag 23 maart gaan we op excursie naar het Textielmuseum in Tilburg! In onderstaande brief staat alle informatie. Bij vragen of onduidelijkheden kan je via mail contact opnemen met Roos.

We verzamelen tussen 8.00 en 8.10 op station Groningen, bij spoor 2b. Daar nemen we de intercity naar Rotterdam van 8.18. We stappen in Zwolle over op de intercity naar Roosendaal (die vertrekt om 9.20 van spoor 10). Die brengt ons naar Tilburg, waar je even tijd hebt om lunch te kopen. Om 11.45 verzamelen we bij het busstation.

Brief Excursie Textielmuseum – 23 maart

 

FacebooktwittermailFacebooktwittermailby feather